Totaal score9.1
1883 beoordelingen
99% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren
Bedrijfsgegevens
Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 03 808 1885
E: service@justunderwear.be

19 januari 2018

10

Pluspunten:
Goede prijs voor goede kwaliteit en snelle levering!

Verbeterpunten:
Nvt

Aanbeveling: Ja

19 januari 2018

10

Pluspunten:
snelle levering goede producten

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

19 januari 2018

8

Pluspunten:
geen

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: Ja

19 januari 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

19 januari 2018

9

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

19 januari 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

16 januari 2018

8

Pluspunten:
Houdt zich aan de afspraak.

Verbeterpunten:
De doos was te groot voor mijn brievenbus.

Aanbeveling: Ja

16 januari 2018

10

Pluspunten:
Eerlijke prijzen
Duidelijke website
Geen verborgen kosten

Verbeterpunten:
geen idee

Aanbeveling: Ja

16 januari 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

16 januari 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

16 januari 2018

8

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

15 januari 2018

6

Pluspunten:
Snelle levering dat was super fijn

Verbeterpunten:
Het zou als brievenbuspost verzonden worden maar zat in een doosje wat niet in de brievenbus kon waardoor ik het pakketje pas een week later kon ophalen aangezien de openingstijden van het afhaalpunt

Aanbeveling: Ja

15 januari 2018

8

Pluspunten:
Alles was snel en netjes geleverd.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

15 januari 2018

8

Pluspunten:
Duidelijk, vlot geleverd

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

14 januari 2018

10

Pluspunten:
Zeer goed geholpen en kreeg ook direct antwoord op mijn vraag die ik via mail gestuurd had top !!!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

14 januari 2018

10

Pluspunten:
Keurig netjes verpakt en snelle levering. Uitstekend kwaliteit.

Verbeterpunten:
Geen.

Aanbeveling: Ja

14 januari 2018

10

Pluspunten:
grote kortingen, geen verzendkosten

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

14 januari 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

14 januari 2018

10

Pluspunten:
Prima ook snelle verzending!

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

14 januari 2018

10

Pluspunten:
Overzichtelijke website; scherpe prijzen; snelle levering; zeer goede after sales. Kortom: zeer aan te bevelen.

Verbeterpunten:
Graag van alle artikelen (ik bestel voornamelijk HOM) ook alle maten kunnen leveren.

Aanbeveling: Ja

14 januari 2018

9

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

14 januari 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
nvt

Aanbeveling: Ja

14 januari 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

14 januari 2018

7

Pluspunten:
Snel geleverd

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

14 januari 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering, niets op aan te merken

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

13 januari 2018

8

Pluspunten:
Correcte service

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

13 januari 2018

10

Pluspunten:
zeer correct en vlug geleverd top !!!! aanrader

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

13 januari 2018

10

Pluspunten:
Snelheid

Verbeterpunten:
Ik vind het jammer dat bij het merk Andrew Christian de maat XS niet voorhanden is

Aanbeveling: Ja

13 januari 2018

10

Pluspunten:
Snel antwoord op mail en keurige retourservice

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

13 januari 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

13 januari 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering, goede communicatie over de bestelling en de verzending, prima optie van achteraf betalen!

Verbeterpunten:
Nadat de bestelling ontvangen tot aan de ontvangst van de after-pay zitten een aantal dagen. In de mail werd vermeld dat na verzending de after-paymail verzonden zou worden. Handig om te vermelden dat hier een paar dagen tijd tussen kunnen zitten.

Aanbeveling: Ja

13 januari 2018

8

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

13 januari 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering, ondanks de feestdagen

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

12 januari 2018

8

Pluspunten:
Keurige levering zoals beloofd

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

12 januari 2018

8

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

12 januari 2018

9

Pluspunten:
snelle levering, goede verpakking

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: Ja

12 januari 2018

9

Pluspunten:
Duidelijke site, snelle en correcte levering!!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

11 januari 2018

8

Pluspunten:
Heldere site, goed product gekocht; snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10 januari 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering, goede producten: 2 Sapph BH's gekocht, ben er blij mee. Fijn om met VVV-card te kunnen betalen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10 januari 2018

10

Pluspunten:
De prijs van de producten die geleverd zijn, is zeer positief, een lagere prijs dan op de website van sapph

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9 januari 2018

9

Pluspunten:
Snelle en correcte levering!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8 januari 2018

9

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

8 januari 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

8 januari 2018

9

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7 januari 2018

10

Pluspunten:
Snelle en correcte levering

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

7 januari 2018

8

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7 januari 2018

9

Pluspunten:
Snelle levering van het product voor een goede prijs

Verbeterpunten:
alles keurig afgehandeld en over voortgang geinformeerd

Aanbeveling: Ja

7 januari 2018

10

Pluspunten:
Snelle en correcte levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

7 januari 2018

9

Pluspunten:
Duidelijke website, snelle en correcte levering

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

6 januari 2018

10

Pluspunten:
Korrekte aflevering

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier