Klantbeoordelingen

Totaal score9.2
2270 beoordelingen
99% beveelt dit bedrijf aan
Laatste beoordeling: Gisteren

Bedrijfsgegevens

Just Underwear B.V.

Stationsstraat 27 B
5121EB RIJEN (NL)
T: 03 808 1885
E: service@justunderwear.be

18 juli 2018

8

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

17 juli 2018

10

Pluspunten:
Hele fijne snelle service. Er was een gaatje in een speedo badpak, zonder discussie kreeg ik meteen een andere thuis gestuurd. Chapeau!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

17 juli 2018

10

Pluspunten:
Snel, Duidelijk, veel keus

Verbeterpunten:
-

Aanbeveling: Ja

16 juli 2018

10

Pluspunten:
De bikini omruilen was zo geregeld De volgende dag lag de andere al in de bus En er waren geen kosten aan verbonden Top

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

16 juli 2018

10

Pluspunten:
Zeer snelle en correcte service

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

16 juli 2018

8

Pluspunten:
prima site een snelle service

Verbeterpunten:
retourafhandeling kan wel wat "digitaler"

Aanbeveling: Ja

16 juli 2018

10

Pluspunten:
snelle en goed verpakte levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

15 juli 2018

8

Pluspunten:
Snelle levering en weinig verzendkosten

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

15 juli 2018

9

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

15 juli 2018

10

Pluspunten:
snel, goedkoop. Goede website.

Verbeterpunten:
geen

Aanbeveling: Ja

15 juli 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering, mailtje over de staat van de bestelling. Telefonische contact gehad. Behulpzaam vriendelijk

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

14 juli 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

14 juli 2018

8

Pluspunten:
Snelle levering en goed verpakt.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

13 juli 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering en prima kwaliteit van de geleverde artikelen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

13 juli 2018

10

Pluspunten:
Prima bedrijf. Levert wat je besteld en eventueel terugsturen is ook geen probleem.

Verbeterpunten:
Misschien

Aanbeveling: Ja

13 juli 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering
Uitstekende kwaliteit
Ruime keuze
Fijne klantenservice

Verbeterpunten:
Ga zo door!

Aanbeveling: Ja

12 juli 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering

Verbeterpunten:
Niet het is prima

Aanbeveling: Ja

10 juli 2018

10

Pluspunten:
Goed product en Snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10 juli 2018

10

Pluspunten:
Correct en betrouwbaar

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

10 juli 2018

9

Pluspunten:
De site is overzichtelijk. Producten zijn goed te beoordelen. Bestelling verliep vlot en aflevering conform de belofte (binnen een dag). Zeer tevreden en zal zeker nog eens bestellen.

Verbeterpunten:
geen.

Aanbeveling: Ja

10 juli 2018

8

Pluspunten:
Ik ben op een perfecte wijze door een medewerker van uw bedrijf persoonlijk geholpen, omdat de site niet optimaal werkte

Verbeterpunten:
Ik kon de site niet goed bewerken om een bestelling te doen. Daarna ben ik telefonisch geholpen.

Aanbeveling: Ja

10 juli 2018

9

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9 juli 2018

10

Pluspunten:
Perfecte levering, alles netjes ontvangen,top!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9 juli 2018

10

Pluspunten:
Ruime keuze, snelle service, ideaal!

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9 juli 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering, goed assortiment, voordelige prijzen, diverse betaalmogelijkheden.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9 juli 2018

8

Pluspunten:
Snelle en correcte levering, kwaliteitsartikelen

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

9 juli 2018

10

Pluspunten:
Snelle levering. Goede informatie. Vriendelijkheid

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8 juli 2018

10

Pluspunten:
prima communicatie

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8 juli 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

8 juli 2018

10

Pluspunten:
9

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

7 juli 2018

9

Pluspunten:
Snel en precies op tijd geleverd

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

6 juli 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

6 juli 2018

10

Pluspunten:
Mooie collectie, superleuke saleartikelen, snel thuisbezorgd.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

6 juli 2018

9

Pluspunten:
snelle en correcte afhandeling van bestelde producten

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

6 juli 2018

9

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

6 juli 2018

7

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Er werd niet duidelijk aangegeven wanneer het pakket bezorgd werd. Had het donderdagavond besteld en pas dinsdag binnen. Ze bezorgen blijkbaar niet op zaterdag of maandag. Maar de Speedo Jammer past goed en beter kwaliteit

Aanbeveling: Ja

6 juli 2018

10

Pluspunten:
Goede afhandeling en snelle service, top

Verbeterpunten:
Geen

Aanbeveling: Ja

3 juli 2018

9

Pluspunten:
prima verzorgd keurig verpakt snel geleverd

Verbeterpunten:
nvt

Aanbeveling: Ja

3 juli 2018

10

Pluspunten:
Mijn bikinitop was te groot en heb een mail gestuurd met de vraag of ik een maat kleiner nog kon krijgen. Keurige mail terug dat de kleinere maat al was ingepakt met een retour label. Zo kreeg ik de goede maat al thuis en kon met het retour label de grotere maat terug sturen. Perfecte service.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

2 juli 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

2 juli 2018

9

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

1 juli 2018

10

Pluspunten:
Super

Verbeterpunten:
Niks

Aanbeveling: Ja

1 juli 2018

9

Pluspunten:
Prima prijs en netjes verpakt.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

30 juni 2018

6

Pluspunten:
Zeer klantvriendelijk en probleemoplossend.

Verbeterpunten:
voordat de bestelling de deur uit gaat deze nogmaals controleren of alle artikelen die besteld zijn er ook in zitten. Tevens vermelden op de site dat jullie de artikelen ook bestellen bij de leverancier zodat men weet dat er een langere levertijd kan opstaan.

Aanbeveling: Ja

29 juni 2018

10

Pluspunten:
Snel verzonden. Keurig verpakt. Ik ben erg tevreden

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

29 juni 2018

8

Pluspunten:
Netjes verpakt

Verbeterpunten:
Beetje korting op oudere modellen zou leuk zijn

Aanbeveling: Ja

28 juni 2018

9

Pluspunten:
Snel de spullen geleverd en na retouneren snel geld terug gekregen

Verbeterpunten:
Was niet duidelijk of je bij het retouneren eerst moet bellen of dat je het gewoon gelijk terug kan sturen.

Aanbeveling: Ja

28 juni 2018

10

Pluspunten:
Goede service en een snelle levering.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

28 juni 2018

10

Pluspunten:
Ik heb verder geen opmerkingen.

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

27 juni 2018

10

Pluspunten:
Super service en snelle levering

Verbeterpunten:
Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Aanbeveling: Ja

KiyOh: Onafhankelijke klantbeoordelingen
  • Alle klanten mogen beoordelen
  • Beoordelingen voldoen aan de richtlijnen
  • Controles om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: Lees meer
  • Meld misbruik of andere zaken hier